bus huren Utrecht

Bij bushuren.nl kun je snel en eenvoudig een bus huren in Utrecht. Onze ervaren chauffeurs zorgen voor naadloos vervoer van en naar elke locatie in de provincie, en dat alles tegen de meest voordelige prijzen!

Bus huren Amersfoort

Utrecht Dom Toren

Bus huren Utrecht

De provincie Utrecht is een schatkist van boeiende bestemmingen die de rijke geschiedenis en adembenemende natuurlijke schoonheid van Nederland belichamen. Bij ons kun je voor een voordelige prijs een bus huren met chauffeur om je naar prachtige locaties in Utrecht te laten brengen.

Hier zijn enkele van de meest intrigerende plekken om te ontdekken:

  1. Utrecht Stad: De bruisende hoofdstad van de provincie herbergt een schat aan historische bezienswaardigheden. Bezoek de Domtoren, de Oudegracht met zijn werfkelders en geniet van het levendige stadsleven.
  2. Kasteel de Haar: Een sprookjesachtig kasteel omgeven door weelderige tuinen, dat dateert uit de late 19e eeuw.
  3. Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug: Dit uitgestrekte natuurgebied biedt beboste heuvels, zandverstuivingen en prachtige wandelpaden.
  4. Amersfoort: Een charmante stad met een goed bewaard gebleven historisch centrum. Ontdek de Koppelpoort, de Onze-Lieve-Vrouwetoren en het Mondriaanhuis.
  5. Slot Zuylen: Een sierlijk kasteel aan de Vecht met een rijke geschiedenis en prachtige tuinen.
  6. De Vechtstreek: Langs de rivier de Vecht liggen schilderachtige dorpjes met historische huizen en buitenplaatsen.
  7. Museum Speelklok: Een museum gewijd aan zelfspelende muziekinstrumenten, waar je een unieke collectie kunt bewonderen.
  8. Bosch en Duin: Een idyllische plek voor wandelingen in de bossen en heidevelden van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.
  9. Dierenpark Amersfoort: Een gezinsvriendelijk dierenpark met avontuurlijke attracties en dieren van over de hele wereld.
  10. Pyramide van Austerlitz: Een historische piramide die herinnert aan de Napoleontische tijd en een uitkijkpunt biedt over de omliggende bossen.

Provincie Utrecht biedt een verbluffende mix van historische pracht en natuurlijke wonderen. Of je nu geïnteresseerd bent in cultuur, natuur, of gewoon wilt genieten van de sereniteit van het landschap, deze provincie heeft voor elk wat wils. Verken de veelzijdigheid van Provincie Utrecht en maak onvergetelijke herinneringen in het hart van Nederland.

Bus

Route

Wanneer

Gegevens

Ongeldige waarde
Minibus tot 19 zitplaatsen
Touringcar L tot 50 zitplaatsen
Tourbus XL 51/60 zitplaatsen
Tourbus XXL 61/92 zitplaatsen
Ongeldige datum / tijd
Ongeldige datum / tijd
Voornaam onjuist
Achternaam onjuist
Vul een geldig adres in
E-mail onjuist
Telefoonnummer onjuist
Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie

veelgestelde vragen

Ja, je kunt een bus voor een enkele reis huren bij bushuren.nl. We bieden flexibele opties aan. We kunnen in al jouw verschillende reisbehoeften voldoen, of het nu voor een enkele reis, retourreis of een ander type reis is.

Ja, je kunt wijzigingen in je boeking aanvragen, maar deze zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen kosten met zich meebrengen. Neem contact met ons op om eventuele wijzigingen te bespreken, en we zullen ons best doen om aan je behoeften te voldoen. Je vindt alle benodigde contactinformatie in de offerte.

We raden aan om je boeking zo snel en vroeg mogelijk te maken. Er is natuurlijk geen strikte boekingstermijn, overigens is het wel zo dat hoe eerder je boekt hoe groter de kans is dat er beschikbaarheid is.