Kleine bus huren

Huur eenvoudig en snel een kleine bus voor groepen van 9 tot 30 personen die samen willen reizen met het comfort en de gemakken van een bus, maar waar een volledige touringcar huren niet handig is. Wil je bijvoorbeeld een 9 persoons bus huren voor een reis met een groep naar het museum? Met zijn compacte formaat biedt de midibus de flexibiliteit om door stadsstraten te navigeren en toegang te krijgen tot locaties die voor grotere voertuigen moeilijk bereikbaar kunnen zijn.

Midibus huren

Onze kleinste bus is een midibus. Een midibus is de ideale oplossing voor een groepsreis van 9 tot 19 personen. Deze bus is uitermate geschikt om met een kleine groep te reizen. Met onze midibus worden jullie voor de deur...
Ervaren chauffeur
Voor kleine groepen
Comfortabel

Bus

Route

Wanneer

Gegevens

Ongeldige waarde
Minibus tot 19 zitplaatsen
Touringcar L tot 50 zitplaatsen
Tourbus XL 51/60 zitplaatsen
Tourbus XXL 61/92 zitplaatsen
Ongeldige datum / tijd
Ongeldige datum / tijd
Voornaam onjuist
Achternaam onjuist
Vul een geldig adres in
E-mail onjuist
Telefoonnummer onjuist
Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie

Eenvoudig elk formaat personenbus huren

Heb je toch een andere bus nodig? Dan kun je eenvoudig een ander type bus huren, zoals een touringcar.

Personenbus huren voor diverse gelegenheden

De kleine personenbus is geschikt voor diverse gelegenheden, van schoolreisjes en bedrijfsuitjes tot kleine groepsreizen en evenementen van maximaal 30 personen. Dankzij het bescheiden formaat van deze personenbussen kunnen passagiers genieten van elkaar gezelschap met een meer intieme en gezellige sfeer tijdens de reis. Bovendien biedt deze bus vaak voorzieningen, zoals comfortabele stoelen, airconditioning en ruime bagageruimte.

veelgestelde vragen

Ja, je kunt extra stops onderweg maken bij bushuren.nl. Het is echter belangrijk om deze stops vooraf aan te geven en te bespreken wanneer je de bus reserveert. Op die manier kunnen we je reisroute plannen en ervoor zorgen dat deze past bij jouw behoeften en schema.

Ja, brandstofkosten zijn inbegrepen in de huurprijs en worden opgenomen in de offerte die je ontvangt bij het huren van onze bus. Je hoeft je geen zorgen te maken over extra kosten voor brandstof tijdens je reis; alles is vooraf geregeld, waardoor je een zorgeloze reis kunt maken.

Ja zeker, bij bushuren.nl kan je eenvoudig een rolstoeltouringcar huren. Deze touringcars zijn voorzien van een moderne rolstoellift. Naast deze touringcars kun je ook een kleinere rolstoelbus huren.

Ja, elke personenbus die wordt gehuurd bij Bushuren.nl wordt bestuurd door een van onze professionele chauffeurs. Onze ervaren chauffeurs staan garant voor een veilige en comfortabele reis naar jouw bestemming. Het is niet mogelijk om een bus zonder chauffeur te huren bij ons.

Bushuren.nl is gespecialiseerd in het verhuren van personenbussen. Wij verhuren bussen voor iedereen die met een groep wilt reizen! Bij ons is niets te gek.