VIP bus huren

Het huren van een VIP bus is dé manier om een vleugje luxe en exclusiviteit toe te voegen aan je reis of evenement. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een bruiloft, een jubileumviering, een concertbezoek of een ander speciaal evenement, een VIP bus biedt een unieke en comfortabele reiservaring.

VIP bus huren

tot 45 personen

Exclusief
Luxe
Ervaren chauffeur

Een reis met klasse

Een VIP bus is uitgerust met eersteklas voorzieningen, zoals luxueuze lederen stoelen, sfeervolle verlichting, airconditioning en geavanceerde entertainmentopties. Hierdoor wordt de reis een genot voor alle passagiers. De ruime opstelling van de stoelen zorgt voor voldoende beenruimte, waardoor je ontspannen kunt zitten en genieten van de reis.

Privé en exclusief

Een ander voordeel van een VIP bus is de privacy en exclusiviteit die het biedt. Je kunt je volledig concentreren op je gezelschap en genieten van de reis zonder de afleidingen die vaak in openbaar vervoer voorkomen. Dit maakt de VIP bus ideaal voor zakelijke besprekingen of feestelijke gelegenheden waar privacy belangrijk is.

Ervaren chauffeur

Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over parkeerproblemen, files of het vinden van de juiste route, omdat ervaren chauffeurs zorgen voor een probleemloze reis. Ze kennen de beste routes en nemen de logistiek uit handen, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Luxe catering

Om het VIP gevoel compleet te maken hebben wij uitgebreide mogelijkheden met betrekking tot de catering. Opzoek naar een lekkere borrelplank of een verfrissend drankje aan boord? Voor ons geen probleem, alles is mogelijk in de VIP bus.

Kortom, het huren van een VIP-bus biedt een ongeëvenaarde reiservaring die comfort, luxe en gemak combineert. Het maakt van elke reis een bijzondere gelegenheid en voegt een vleugje glamour toe aan je evenement.

Bus

Route

Wanneer

Gegevens

Ongeldige waarde
Minibus tot 19 zitplaatsen
Touringcar L tot 50 zitplaatsen
Tourbus XL 51/60 zitplaatsen
Tourbus XXL 61/92 zitplaatsen
Ongeldige datum / tijd
Ongeldige datum / tijd
Voornaam onjuist
Achternaam onjuist
Vul een geldig adres in
E-mail onjuist
Telefoonnummer onjuist
Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie

veelgestelde vragen

Je kunt de bus reserveren door contact op te nemen met bushuren.nl via ons reserveringsformulier op de website.

Bij bushuren.nl kun je vooraf betalen via overboeking of creditcard. We accepteren deze betalingsmethoden om het huren van een bus zo eenvoudig en handig mogelijk te maken. Je hebt de flexibiliteit om de methode te kiezen die het beste bij jouw voorkeuren past bij het afronden van je reservering.

Nee, een borg betalen is niet van toepassing.

Eventuele kilometerbeperkingen zijn afhankelijk van de bestemming en worden duidelijk gecommuniceerd in de offerte die je ontvangt bij je aanvraag. Op die manier ben je volledig op de hoogte van de voorwaarden met betrekking tot het aantal kilometers dat is inbegrepen en eventuele extra kosten die van toepassing kunnen zijn als je deze limiet overschrijdt.

Ja, brandstofkosten zijn inbegrepen in de huurprijs en worden opgenomen in de offerte die je ontvangt bij het huren van onze bus. Je hoeft je geen zorgen te maken over extra kosten voor brandstof tijdens je reis; alles is vooraf geregeld, waardoor je een zorgeloze reis kunt maken.