Bus huren voor bruiloft

Het huren van een bus is een praktische en gezellige optie om de gasten van je bruiloft te vervoeren. Het biedt gasten comfortabel vervoer van de ceremonie naar de receptie en naar de feestlocatie. Hierdoor kunnen bruidsparen zich concentreren op de speciale momenten en hoeven ze zich geen zorgen te maken over het logistieke gedeelte.

Hier zijn enkele redenen waarom het huren van een bus een geweldig idee is voor je bruiloft:

  1. Veiligheid en gemak: Met een gehuurde bus hoef je je geen zorgen te maken over wie de aangewezen bestuurder wordt. Een professionele chauffeur zorgt ervoor dat jij en je gasten veilig en op tijd op de juiste locaties aankomen.
  2. Samen reizen: Een bus biedt voldoende ruimte om al je dierbaren samen te laten reizen. Dit versterkt de gemeenschapszin en zorgt ervoor dat iedereen deel kan uitmaken van deze bijzondere dag.
  3. Fotomomenten: Bussen bieden prachtige achtergronden voor bruiloftsfoto’s. Denk aan de bruid en bruidegom die voor de bus poseren, of groepsfoto’s met de bus als decor.
  4. Flexibiliteit: Je kunt de route aanpassen en stoppen bij meerdere locaties, zoals de ceremonie, de receptie en zelfs fotoshoot-locaties. Dit geeft je de vrijheid om de dag volgens je eigen wensen in te richten.
  5. Entertainment onderweg: Veel gehuurde bussen zijn uitgerust met entertainmentsystemen, zodat je kunt genieten van muziek en video’s terwijl je onderweg bent.

Of je nu de gasten van en naar de bruiloftslocaties wilt vervoeren, een bruidsmeisjestour wilt maken of gewoon een vleugje elegantie aan je bruiloft wilt toevoegen, het huren van een bus draagt bij aan de soepelheid en de stijl van de dag. Het biedt een zorgeloze manier om je grote dag te vieren, terwijl je geniet van het comfort en de luxe van het samen reizen met je geliefden.

soorten bussen

VIP bus huren

max. 45 passagiers

Midibus huren

max. 19 passagiers

Luxe touringcar huren

max. 60 passagiers

Bus

Route

Wanneer

Gegevens

Ongeldige waarde
Minibus tot 19 zitplaatsen
Touringcar L tot 50 zitplaatsen
Tourbus XL 51/60 zitplaatsen
Tourbus XXL 61/92 zitplaatsen
Ongeldige datum / tijd
Ongeldige datum / tijd
Voornaam onjuist
Achternaam onjuist
Vul een geldig adres in
E-mail onjuist
Telefoonnummer onjuist
Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie

veelgestelde vragen

Je kunt de bus reserveren door contact op te nemen met bushuren.nl via ons reserveringsformulier op de website.

Ja zeker, Bushuren.nl heeft een landelijke dekking. Wij halen je op in heel Nederland en kunnen je (bijna) overal naartoe brengen, zelfs het buitenland.

Ja zeker, bij bushuren.nl kan je eenvoudig een rolstoeltouringcar huren. Deze touringcars zijn voorzien van een moderne rolstoellift. Naast deze touringcars kun je ook een kleinere rolstoelbus huren.

De prijs van het huren van een bus varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals de opstapplaats, bestemming en het type bus dat je kiest. Daarom kunnen we geen vaste prijs tonen. Je kunt echter eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte opvragen via onze reisplanner. We streven ernaar om altijd een scherpe prijs aan te bieden.

Een minibus biedt plaats aan maximaal 9 personen. De kleinste bussen bij bushuren.nl zijn onze minibussen. Daarnaast hebben we ook midibussen, deze bussen bieden plaats aan maximaal 30 personen.