Met een huurbus naar het Oktoberfest

Het Oktoberfest is 's werelds grootste bierfestival en een viering van Duitse cultuur en tradities. Als je van plan bent dit legendarische evenement bij te wonen, overweeg dan het huren van een bus voor een onvergetelijke Oktoberfest-ervaring.

Voordelen van het huren van een bus voor het Oktoberfest:

  1. Samen reizen: Of je nu met vrienden, collega’s of mede-bierliefhebbers bent, een bus biedt voldoende ruimte om de feeststemming te delen en samen te proosten.
  2. Veiligheid: Met een professionele chauffeur aan het stuur hoef je je geen zorgen te maken over rijden na een dag vol festiviteiten.
  3. Efficiëntie: Het Oktoberfest kan druk zijn, en parkeren kan een uitdaging zijn. Een bus zorgt voor een stressvrije aankomst en vertrek.
  4. Bagageruimte: Je kunt je traditionele Beierse kleding en souvenirs veilig opbergen in de bagageruimte van de bus.
  5. Feest onderweg: In de bus kun je jezelf al in de stemming brengen met Duitse muziek en sfeer, waardoor de reis zelf een deel van het plezier wordt.

Het huren van een bus voor het Oktoberfest maakt de hele ervaring zorgeloos en feestelijk. Laat je door de bierhallen, attracties en festiviteiten leiden, wetende dat je comfortabel en veilig zult reizen. Dus hef je bierpul, trek je lederhosen of dirndl aan, en geniet van een onvergetelijk Oktoberfest-avontuur met vrienden en mede-feestvierders.

soorten bussen

VIP bus huren

max. 45 passagiers

Rolstoelvriendelijke bus huren

Pendelbus huren

max. 120 passagiers

Bus

Route

Wanneer

Gegevens

Ongeldige waarde
Minibus tot 19 zitplaatsen
Touringcar L tot 50 zitplaatsen
Tourbus XL 51/60 zitplaatsen
Tourbus XXL 61/92 zitplaatsen
Ongeldige datum / tijd
Ongeldige datum / tijd
Voornaam onjuist
Achternaam onjuist
Vul een geldig adres in
E-mail onjuist
Telefoonnummer onjuist
Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie

veelgestelde vragen

Ja, je kunt een bus voor een enkele reis huren bij bushuren.nl. We bieden flexibele opties aan. We kunnen in al jouw verschillende reisbehoeften voldoen, of het nu voor een enkele reis, retourreis of een ander type reis is.

Ja, je kunt wijzigingen in je boeking aanvragen, maar deze zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen kosten met zich meebrengen. Neem contact met ons op om eventuele wijzigingen te bespreken, en we zullen ons best doen om aan je behoeften te voldoen. Je vindt alle benodigde contactinformatie in de offerte.

We raden aan om je boeking zo snel en vroeg mogelijk te maken. Er is natuurlijk geen strikte boekingstermijn, overigens is het wel zo dat hoe eerder je boekt hoe groter de kans is dat er beschikbaarheid is.

Je kunt de bus reserveren door contact op te nemen met bushuren.nl via ons reserveringsformulier op de website.

Wanneer de bus onderweg pech krijgt, zorgen wij voor spoedig vervangend vervoer. Jouw veiligheid en comfort zijn onze prioriteit, en we zullen ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk weer op weg bent met minimale onderbrekingen in jouw reis.