Luxe dubbeldekker huren

Of je nu met de hele school op schoolreis wilt of een bedrijfsfeest organiseert, met onze dubbeldekker is er altijd plaats voor iedereen. Onze dubbeldekker heeft plaats voor maximaal 90 personen, dit maakt het reizen met deze bus extra voordelig.

Luxe dubbeldekker huren

vanaf 9

tot 90 personen

Tot 90 zitplaatsen
Airconditioning
Veel bagageruimte

Comfortabel Reizen: Geniet van ruime zitplaatsen, airconditioning en entertainmentopties die zorgen voor een ontspannen en plezierige reis. Onze dubbeldekkers zijn standaard uitgerust met:

  • Maximaal 90 zitplaatsen
  • Airconditioning
  • Comfortabele stoelen
  • Bagageruimte
  • Veiligheidgordels
  • Entertainmentsysteem
  • Ervaren buschauffeur

Ervaren Chauffeurs: Bij bushuren.nl werken we uitsluitend met ervaren chauffeurs welke garant staan voor een veilige en efficiënte reis. Ze kennen de bus, de wegen en zijn naast chauffeur ook jullie gastheer/vrouw.

Maatwerk: Elke busreis is anders, bij bushuren.nl zorgen wij er voor dat wij meedenken met jouw specifieke wensen. Van een bus versieren, catering of een reis met een programma niets is ons te gek!

Betrouwbaarheid: Veiligheid staat bij bushuren.nl hoog in het vaandel. Zo beschikken wij over diverse keurmerken en certificaten. Tevens kun je erop vertrouwen dat onze dubbeldekkers op tijd arriveren, afspraak is afspraak!

Duurzaamheid: Wij streven naar milieuvriendelijk vervoer. Onze dubbeldekkers voldoen aan de hoogste milieunormen.

Bij ons draait het niet alleen om de bestemming, maar ook om de reis zelf. Wij willen dat elke kilometer aangenaam en onvergetelijk is. Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek hoe wij jouw volgende reis tot een succes kunnen maken.

Bus

Route

Wanneer

Gegevens

Ongeldige waarde
Minibus tot 19 zitplaatsen
Touringcar L tot 50 zitplaatsen
Tourbus XL 51/60 zitplaatsen
Tourbus XXL 61/92 zitplaatsen
Ongeldige datum / tijd
Ongeldige datum / tijd
Voornaam onjuist
Achternaam onjuist
Vul een geldig adres in
E-mail onjuist
Telefoonnummer onjuist
Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie

veelgestelde vragen

Ja, je mag je eigen eten en drinken meenemen in de bus. In de meeste gevallen ben je vrij om je eigen snacks, drankjes en maaltijden mee te nemen om tijdens de reis te nuttigen. Dit biedt flexibiliteit en comfort aan boord, zodat je kunt genieten van je favoriete gerechten tijdens de reis.

Ja, er is doorgaans een bagageruimte beschikbaar in de bus, maar de beschikbare ruimte kan variëren afhankelijk van het specifieke type en de grootte van de bus. In het geval van een touringcar is er altijd een ruime bagageruimte beschikbaar. Als je specifieke vragen hebt over de bagageruimte, aarzel dan niet om deze te stellen.

De aanwezigheid van een toilet aan boord van de bus is afhankelijk van het specifieke type bus dat je huurt. Over het algemeen hebben kleinere bussen meestal geen toiletvoorzieningen, terwijl grotere touringcars vaak wel een toilet aan boord. hebben om het comfort van passagiers te vergroten. Dit wordt in de offerte gespecificeerd op basis van […]

Alle touringcars bij bushuren.nl zijn voorzien van de luxe van airconditioning om zo te zorgen voor een comfortabele reis.

Ja, elke personenbus die wordt gehuurd bij Bushuren.nl wordt bestuurd door een van onze professionele chauffeurs. Onze ervaren chauffeurs staan garant voor een veilige en comfortabele reis naar jouw bestemming. Het is niet mogelijk om een bus zonder chauffeur te huren bij ons.