Bijzondere bus huren

Huur eenvoudig en snel een kleine bus voor groepen van 9 tot 19 personen. Wil je bijvoorbeeld een 9 persoons bus huren voor een reis met een groep naar het museum? Met zijn compacte formaat biedt de midibus de flexibiliteit om door stadsstraten te navigeren en toegang te krijgen tot locaties die voor grotere voertuigen moeilijk bereikbaar kunnen zijn.

Cabriobus huren

Een cabriobus huren opent een wereld van mogelijkheden voor een scala aan speciale gelegenheden en evenementen. Met zijn opvallende open dakontwerp biedt de cabriobus een unieke reiservaring en een gevoel van vrijheid en luxe....
Feestelijk
Opvallend
Comfortabel

Partybus huren

Het huren van een partybus om naar een festival te reizen, is de ultieme manier om je festivalervaring naar een hoger niveau te tillen. Terwijl je je voorbereidt op een dag vol muziek, dans en plezier, biedt de partybus de...
800 Watt speakers
Bluetooth muziekbediening
Rookmachine

Rolstoelvriendelijke bus huren

Het huren van een rolstoelvriendelijke bus opent de deuren naar reizen voor mensen met beperkte mobiliteit. Deze bussen zijn speciaal ontworpen om rolstoelgebruikers en hun medereizigers de kans te geven om comfortabel en veilig deel te nemen aan allerlei soorten...
Modern
Eenvoudig toegankelijk
Inclusiviteit

VIP bus huren

Het huren van een VIP bus is dé manier om een vleugje luxe en exclusiviteit toe te voegen aan je reis of evenement. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een bruiloft, een jubileumviering, een concertbezoek of een ander...
Exclusief
Luxe
Ervaren chauffeur

Bus

Route

Wanneer

Gegevens

Ongeldige waarde
Minibus tot 19 zitplaatsen
Touringcar L tot 50 zitplaatsen
Tourbus XL 51/60 zitplaatsen
Tourbus XXL 61/92 zitplaatsen
Ongeldige datum / tijd
Ongeldige datum / tijd
Voornaam onjuist
Achternaam onjuist
Vul een geldig adres in
E-mail onjuist
Telefoonnummer onjuist
Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie

veelgestelde vragen

Ja, je kunt extra stops onderweg maken bij bushuren.nl. Het is echter belangrijk om deze stops vooraf aan te geven en te bespreken wanneer je de bus reserveert. Op die manier kunnen we je reisroute plannen en ervoor zorgen dat deze past bij jouw behoeften en schema.

Ja, brandstofkosten zijn inbegrepen in de huurprijs en worden opgenomen in de offerte die je ontvangt bij het huren van onze bus. Je hoeft je geen zorgen te maken over extra kosten voor brandstof tijdens je reis; alles is vooraf geregeld, waardoor je een zorgeloze reis kunt maken.

Ja zeker, bij bushuren.nl kan je eenvoudig een rolstoeltouringcar huren. Deze touringcars zijn voorzien van een moderne rolstoellift. Naast deze touringcars kun je ook een kleinere rolstoelbus huren.

Ja, elke personenbus die wordt gehuurd bij Bushuren.nl wordt bestuurd door een van onze professionele chauffeurs. Onze ervaren chauffeurs staan garant voor een veilige en comfortabele reis naar jouw bestemming. Het is niet mogelijk om een bus zonder chauffeur te huren bij ons.

Bushuren.nl is gespecialiseerd in het verhuren van personenbussen. Wij verhuren bussen voor iedereen die met een groep wilt reizen! Bij ons is niets te gek.