Luxe touringcar huren

Onze meest gangbare bus is onze luxe touringcar tot 60 personen. Of het gaat om een schoolreis, bedrijfsuitje, dagtocht of vrijgezellenfeest bij bushuren.nl ben je aan het juiste adres. Wij maken jouw reis bijzonder. Met onze ervaren chauffeur achter het stuur zorgen wij er voor dat jullie veilig aankomen op de gewenste bestemming.

Luxe touringcar huren

vanaf 20

tot 60 personen

Comfortabel
Airconditioning
Veel bagageruimte

Een touringcar biedt ruim aanbod aan zitplaatsen tot een maximum van 60 personen en is dus een populaire keuze voor personenvervoer. De professionele buschauffeur met ruime ervaring, zorgt ervoor dat jullie heerlijk kunnen genieten van zorgeloos busvervoer naar jullie bestemming.

1. Ontspannen op reis Geniet van comfortabele zitplaatsen, airconditioning en entertainmentopties om je reis aangenaam en ontspannen te maken. De bussen zijn standaard voorzien van:

  • Maximaal 60 zitplaatsen
  • Airconditioning
  • Comfortabele stoelen
  • Bagageruimte
  • Veiligheidsgordels
  • Entertainmentsysteem
  • Ervaren buschauffeur

2. Ervaren Chauffeurs: Bij bushuren.nl werken we uitsluitend met ervaren chauffeurs welke garant staan voor een veilige en efficiënte reis. Ze kennen de bus, de wegen en zijn naast chauffeur ook jullie gastheer/vrouw.

3. Maatwerk: Elke busreis is anders, bij bushuren.nl zorgen wij er voor dat wij meedenken met jouw specifieke wensen. Van een bus versieren, catering of een reis met een programma niets is ons te gek!

4. Betrouwbaarheid: Veiligheid staat bij bushuren.nl hoog in het vaandel. Zo beschikken wij over diverse keurmerken en certificaten. Tevens kun je erop vertrouwen dat onze touringcars op tijd arriveren, afspraak is afspraak!

5. Duurzaamheid: Wij streven naar milieuvriendelijk vervoer. Onze touringcars voldoen aan de hoogste milieunormen.

Bij ons draait het niet alleen om de bestemming, maar ook om de reis zelf. Wij willen dat elke kilometer aangenaam en onvergetelijk is. Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek hoe wij jouw volgende reis tot een succes kunnen maken.

Bus

Route

Wanneer

Gegevens

Ongeldige waarde
Minibus tot 19 zitplaatsen
Touringcar L tot 50 zitplaatsen
Tourbus XL 51/60 zitplaatsen
Tourbus XXL 61/92 zitplaatsen
Ongeldige datum / tijd
Ongeldige datum / tijd
Voornaam onjuist
Achternaam onjuist
Vul een geldig adres in
E-mail onjuist
Telefoonnummer onjuist
Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie

veelgestelde vragen

Ja, er is doorgaans een bagageruimte beschikbaar in de bus, maar de beschikbare ruimte kan variëren afhankelijk van het specifieke type en de grootte van de bus. In het geval van een touringcar is er altijd een ruime bagageruimte beschikbaar. Als je specifieke vragen hebt over de bagageruimte, aarzel dan niet om deze te stellen.

Alle touringcars bij bushuren.nl zijn voorzien van de luxe van airconditioning om zo te zorgen voor een comfortabele reis.

Ja zeker, bij bushuren.nl kan je eenvoudig een rolstoeltouringcar huren. Deze touringcars zijn voorzien van een moderne rolstoellift. Naast deze touringcars kun je ook een kleinere rolstoelbus huren.

Ja, elke personenbus die wordt gehuurd bij Bushuren.nl wordt bestuurd door een van onze professionele chauffeurs. Onze ervaren chauffeurs staan garant voor een veilige en comfortabele reis naar jouw bestemming. Het is niet mogelijk om een bus zonder chauffeur te huren bij ons.

Bushuren.nl is gespecialiseerd in het verhuren van personenbussen. Wij verhuren bussen voor iedereen die met een groep wilt reizen! Bij ons is niets te gek.