bus huren Utrecht

Bij bushuren.nl kun je eenvoudig en voordelig een bus huren in Utrecht en omgeving. Of je nu met een groep vrienden, een bedrijf of een schoolreisje reist, het huren van een bus met chauffeur in Utrecht is beschikbaar voor iedereen en voor elke gelegenheid.

huur een bus vanaf 9 personen

Ruim aanbod aan bussen vanaf 9 personen
Of je nu een groepsreis plant, een bedrijfsuitje organiseert, of een speciale gelegenheid viert, wij hebben de perfecte transportoplossing voor jou. Met ons ruime aanbod aan bussen voor groepen vanaf 9 personen, ben je verzekerd van comfort, gemak en de vrijheid om samen te reizen.

soorten bussen

Cabriobus huren

Luxe dubbeldekker huren

max. 90 passagiers

Luxe touringcar huren

max. 60 passagiers

Bus

Route

Wanneer

Gegevens

Ongeldige waarde
Minibus tot 19 zitplaatsen
Touringcar L tot 50 zitplaatsen
Tourbus XL 51/60 zitplaatsen
Tourbus XXL 61/92 zitplaatsen
Ongeldige datum / tijd
Ongeldige datum / tijd
Voornaam onjuist
Achternaam onjuist
Vul een geldig adres in
E-mail onjuist
Telefoonnummer onjuist
Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie

waarom kiezen voor ons ruime aanbod aan bussen?

  1. Diverse Capaciteiten: Of je nu met een kleine groep reist of een grote bijeenkomst hebt, onze vloot biedt verschillende capaciteiten om aan jouw behoeften te voldoen. Van 9-persoons minibusjes tot grotere touringcars, we hebben de juiste optie voor jou.
  2. Comfort en Gemak: Onze bussen zijn ontworpen met het oog op comfort. Ruime stoelen, airconditioning en moderne voorzieningen zorgen ervoor dat je reis plezierig en ontspannen is.
  3. Ervaren Chauffeurs: Onze ervaren chauffeurs zijn goed getraind en kennen de beste routes en locaties. Ze zorgen voor een veilige en soepele rit, zodat jij kunt ontspannen en genieten van de reis.
  4. Aanpasbare Reisroutes: Jij bepaalt de bestemmingen en het reisschema. Of je nu een stadsrondleiding, een zakelijke reis of een groepsuitje plant, we passen ons aan jouw wensen aan.
  5. Betaalbare Tarieven: We begrijpen dat budget belangrijk is. Onze betaalbare tarieven maken het huren van een bus voor groepen vanaf 9 personen haalbaar en kostenefficiënt.

Populaire reisbestemmingen in Utrecht

De grachten van Utrecht

De Grachten van Utrecht

Het Spoorwegmuseum Utrecht

Het Spoorwegmuseum in Utrecht

Centraal Museum Utrecht

Centraal Museum Utrecht

veelgestelde vragen

Ja, je kunt een bus voor een enkele reis huren bij bushuren.nl. We bieden flexibele opties aan. We kunnen in al jouw verschillende reisbehoeften voldoen, of het nu voor een enkele reis, retourreis of een ander type reis is.

Ja, je kunt wijzigingen in je boeking aanvragen, maar deze zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen kosten met zich meebrengen. Neem contact met ons op om eventuele wijzigingen te bespreken, en we zullen ons best doen om aan je behoeften te voldoen. Je vindt alle benodigde contactinformatie in de offerte.

We raden aan om je boeking zo snel en vroeg mogelijk te maken. Er is natuurlijk geen strikte boekingstermijn, overigens is het wel zo dat hoe eerder je boekt hoe groter de kans is dat er beschikbaarheid is.

Je kunt de bus reserveren door contact op te nemen met bushuren.nl via ons reserveringsformulier op de website.

Wanneer de bus onderweg pech krijgt, zorgen wij voor spoedig vervangend vervoer. Jouw veiligheid en comfort zijn onze prioriteit, en we zullen ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk weer op weg bent met minimale onderbrekingen in jouw reis.