Grote bus huren

Een grote personenbus huren, zoals touringcars en dubbeldekkers, biedt een uitstekende oplossing voor het vervoer van grotere groepen mensen op een comfortabele en efficiënte manier. Deze luxe voertuigen zijn geschikt voor diverse gelegenheden, variërend van schoolreisjes en dagtochten tot bedrijfsuitjes en grootschalige evenementen. Ook biedt bushuren.nl een ruim aanbod in bijzonder vervoer. Wanneer je opzoek bent naar een rolstoeltouringcars, partybus of pendelbus voor jouw evenement ben je bij ons aan het juiste adres.

Luxe touringcar huren

Onze meest gangbare bus is onze luxe touringcar tot 60 personen. Of het gaat om een schoolreis, bedrijfsuitje, dagtocht of vrijgezellenfeest bij bushuren.nl ben je aan het juiste adres. Wij maken jouw reis bijzonder. Met onze ervaren chauffeur achter het...
Comfortabel
Airconditioning
Veel bagageruimte

Luxe dubbeldekker huren

Of je nu met de hele school op schoolreis wilt of een bedrijfsfeest organiseert, met onze dubbeldekker is er altijd plaats voor iedereen. Onze dubbeldekker heeft plaats voor maximaal 90 personen, dit maakt het reizen met deze bus extra voordelig....
Tot 90 zitplaatsen
Airconditioning
Veel bagageruimte

Pendelbus huren

Het huren van één of meerdere pendelbussen biedt de perfecte oplossing voor het vervoeren van grote groepen bezoekers op jouw evenement. Onze pendelbussen zijn ideaal geschikt om bezoekers op een snelle en veilige manier te vervoeren. Deze bussen zijn inzetbaar...
Snel & Efficiënt
Veilig
Milieuvriendelijk

Bus

Route

Wanneer

Gegevens

Ongeldige waarde
Minibus tot 19 zitplaatsen
Touringcar L tot 50 zitplaatsen
Tourbus XL 51/60 zitplaatsen
Tourbus XXL 61/92 zitplaatsen
Ongeldige datum / tijd
Ongeldige datum / tijd
Voornaam onjuist
Achternaam onjuist
Vul een geldig adres in
E-mail onjuist
Telefoonnummer onjuist
Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie

Voordelen van een bus huren met chauffeur

  • Geen stress: Een touringcar huren met chauffeur neemt het de stress van het organiseren van vervoer weg, omdat de professionele chauffeurs met ruime ervaring zorgen voor een ontspannen en soepele reis.
  • Milieuvriendelijk: Het huren van groepsvervoer is milieuvriendelijker dan wanneer iedereen met eigen vervoer naar de bestemming rijdt.
  • Geniet van je gezelschap: Omdat wij de reis naar de bestemmingen regelen, kun jij je richten op de leuke dingen, zoals de mensen waarmee je op reis bent.

veelgestelde vragen

Ja, je kunt extra stops onderweg maken bij bushuren.nl. Het is echter belangrijk om deze stops vooraf aan te geven en te bespreken wanneer je de bus reserveert. Op die manier kunnen we je reisroute plannen en ervoor zorgen dat deze past bij jouw behoeften en schema.

Ja, brandstofkosten zijn inbegrepen in de huurprijs en worden opgenomen in de offerte die je ontvangt bij het huren van onze bus. Je hoeft je geen zorgen te maken over extra kosten voor brandstof tijdens je reis; alles is vooraf geregeld, waardoor je een zorgeloze reis kunt maken.

Ja zeker, bij bushuren.nl kan je eenvoudig een rolstoeltouringcar huren. Deze touringcars zijn voorzien van een moderne rolstoellift. Naast deze touringcars kun je ook een kleinere rolstoelbus huren.

Ja, elke personenbus die wordt gehuurd bij Bushuren.nl wordt bestuurd door een van onze professionele chauffeurs. Onze ervaren chauffeurs staan garant voor een veilige en comfortabele reis naar jouw bestemming. Het is niet mogelijk om een bus zonder chauffeur te huren bij ons.

Bushuren.nl is gespecialiseerd in het verhuren van personenbussen. Wij verhuren bussen voor iedereen die met een groep wilt reizen! Bij ons is niets te gek.