Midibus huren

Onze kleinste bus is een midibus. Een midibus is de ideale oplossing voor een groepsreis van 9 tot 19 personen. Deze bus is uitermate geschikt om met een kleine groep te reizen. Met onze midibus worden jullie voor de deur van bijvoorbeeld luchthavens of musea afgezet.

Midibus huren

vanaf 9

tot 19 personen

Ervaren chauffeur
Voor kleine groepen
Comfortabel

De midibus is geschikt voor diverse gelegenheden, van schoolreisjes en bedrijfsuitjes tot kleine groepsreizen en evenementen. Dankzij zijn bescheiden formaat kunnen jullie genieten van een intieme en gezellige sfeer tijdens de reis. Bovendien biedt de midibus vaak voorzieningen zoals comfortabele stoelen, airconditioning en ruime bagageruimte.

Onze midibus is uitgevoerd met:

  • verstelbare stoelen
  • airconditioning
  • bagageruimte
  • veiligheidsgordels

Deze veelzijdige bus is ideaal voor het vervoeren van groepen die te groot zijn voor een personenauto, maar niet de capaciteit van een grote touringcar vereisen. De midibus combineert efficiëntie met comfort, waardoor het een populaire keuze is voor tal van gelegenheden waarin een compacte en handige transportoplossing gewenst is.

Bus

Route

Wanneer

Gegevens

Ongeldige waarde
Minibus tot 19 zitplaatsen
Touringcar L tot 50 zitplaatsen
Tourbus XL 51/60 zitplaatsen
Tourbus XXL 61/92 zitplaatsen
Ongeldige datum / tijd
Ongeldige datum / tijd
Voornaam onjuist
Achternaam onjuist
Vul een geldig adres in
E-mail onjuist
Telefoonnummer onjuist
Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie

veelgestelde vragen

Ja, je kunt extra stops onderweg maken bij bushuren.nl. Het is echter belangrijk om deze stops vooraf aan te geven en te bespreken wanneer je de bus reserveert. Op die manier kunnen we je reisroute plannen en ervoor zorgen dat deze past bij jouw behoeften en schema.

Bij bushuren.nl zijn verre bestemmingen mogelijk, maar dit moet in overleg met ons worden bepaald. We hanteren doorgaans geen strikte beperkingen, maar vermijden risicogebieden om de veiligheid van jou als passagier en ons voertuig te waarborgen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om jouw specifieke reisroutes en bestemmingen te bespreken.

Ja zeker, Bushuren.nl heeft een landelijke dekking. Wij halen je op in heel Nederland en kunnen je (bijna) overal naartoe brengen, zelfs het buitenland.

De prijs van het huren van een bus varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals de opstapplaats, bestemming en het type bus dat je kiest. Daarom kunnen we geen vaste prijs tonen. Je kunt echter eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte opvragen via onze reisplanner. We streven ernaar om altijd een scherpe prijs aan te bieden.

Ja, elke personenbus die wordt gehuurd bij Bushuren.nl wordt bestuurd door een van onze professionele chauffeurs. Onze ervaren chauffeurs staan garant voor een veilige en comfortabele reis naar jouw bestemming. Het is niet mogelijk om een bus zonder chauffeur te huren bij ons.