bus huren Limburg

Bij bushuren.nl kun je snel en eenvoudig een bus huren in Limburg. Onze ervaren chauffeurs zorgen voor naadloos vervoer van en naar elke locatie in de provincie, en dat alles tegen de meest voordelige prijzen!

Bus huren Sittard

Bus huren Venlo

Bus huren Maastricht

Limburg, gelegen in het zuiden van Nederland, is een provincie die doordrenkt is van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid. Bij ons kun je voor een voordelige prijs een bus huren met chauffeur om je naar prachtige locaties in Limburg te laten brengen.

Hier zijn enkele intrigerende bestemmingen om te ontdekken:

  1. Maastricht: De oudste stad van Nederland is beroemd om haar charmante straatjes, historische architectuur en uitstekende restaurants. Bezoek het indrukwekkende Vrijthof-plein en ontdek de Sint-Servaasbasiliek.
  2. Valkenburg: Deze pittoreske stad staat bekend om zijn ondergrondse grottenstelsels, kastelen en kuuroorden. Het is de perfecte bestemming voor ontspanning en avontuur.
  3. Nationaal Park De Meinweg: Een natuurliefhebbersparadijs met uitgestrekte bossen, heidevelden en zeldzame flora en fauna.
  4. Thorn: Dit ‘Witte Stadje’ met zijn witgekalkte huizen en schilderachtige straatjes biedt een unieke sfeer.
  5. Gulpen: Een charmant stadje dat als uitvalsbasis kan dienen voor wandeltochten in het Zuid-Limburgse heuvelland.
  6. Kasteel Hoensbroek: Een indrukwekkend kasteel met meer dan 40 kamers, omringd door prachtige tuinen.
  7. De Maasplassen: Een uitgestrekt merengebied dat tal van watersportmogelijkheden biedt, zoals zeilen en kajakken.
  8. Kasteel Well: Een sprookjesachtig kasteel omringd door een gracht, gelegen in een weelderig landschap.
  9. Stoomtreinmaatschappij Zuid-Limburg: Een nostalgische reis door het prachtige heuvelland in een ouderwetse stoomtrein.
  10. Gastronomie en Vlaai: Geniet van heerlijke Limburgse specialiteiten, waaronder Limburgse vlaai en asperges, en proef lokale bieren in sfeervolle cafés.

Limburg biedt een rijke mix van culturele, historische en natuurlijke bezienswaardigheden. Van de schilderachtige steden tot de glooiende heuvels, deze provincie heeft voor iedereen iets te bieden. Een bezoek aan Limburg betekent een reis door het hart van Nederland, waar gastvrijheid en schoonheid samenkomen voor een onvergetelijke ervaring.

Bus

Route

Wanneer

Gegevens

Ongeldige waarde
Minibus tot 19 zitplaatsen
Touringcar L tot 50 zitplaatsen
Tourbus XL 51/60 zitplaatsen
Tourbus XXL 61/92 zitplaatsen
Ongeldige datum / tijd
Ongeldige datum / tijd
Voornaam onjuist
Achternaam onjuist
Vul een geldig adres in
E-mail onjuist
Telefoonnummer onjuist
Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie

veelgestelde vragen

Ja, je kunt een bus voor een enkele reis huren bij bushuren.nl. We bieden flexibele opties aan. We kunnen in al jouw verschillende reisbehoeften voldoen, of het nu voor een enkele reis, retourreis of een ander type reis is.

Ja, je kunt wijzigingen in je boeking aanvragen, maar deze zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen kosten met zich meebrengen. Neem contact met ons op om eventuele wijzigingen te bespreken, en we zullen ons best doen om aan je behoeften te voldoen. Je vindt alle benodigde contactinformatie in de offerte.

We raden aan om je boeking zo snel en vroeg mogelijk te maken. Er is natuurlijk geen strikte boekingstermijn, overigens is het wel zo dat hoe eerder je boekt hoe groter de kans is dat er beschikbaarheid is.