bus huren Friesland

Bij bushuren.nl kun je snel en eenvoudig een bus huren in Friesland. Onze ervaren chauffeurs zorgen voor naadloos vervoer van en naar elke locatie in de provincie, en dat alles tegen de meest voordelige prijzen!

Bus huren Leeuwarden

Friesland, gelegen in het noorden van Nederland, is een provincie die barst van de interessante bestemmingen en een rijke cultuur. Bij ons kun je gemakkelijk een bus huren met chauffeur om je naar de mooiste locaties in Friesland te brengen.

Hier zijn enkele van de meest intrigerende plekken om te ontdekken:

  1. Leeuwarden: De historische hoofdstad van Friesland is een smeltkroes van cultuur en geschiedenis. Verken het Fries Museum, bewonder de scheve Oldehove-toren en geniet van de sfeer in het oude stadscentrum.
  2. De Waddeneilanden: Friesland deelt de Waddenzee met de Waddeneilanden Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Elk eiland heeft zijn eigen charme en biedt prachtige stranden, duinen en natuurreservaten.
  3. Sneek: Deze stad is beroemd om zijn waterwegen en de Sneeker Waterpoort. Ontdek de vele grachten en geniet van zeilen en watersporten op het Sneekermeer.
  4. IJsselmeerstadjes: Langs de voormalige Zuiderzee liggen sfeervolle stadjes zoals Hindeloopen, Stavoren en Enkhuizen. Bezoek de havensteden en bewonder de traditionele Friese klederdracht.
  5. Nationaal Park de Alde Feanen: Een uitgestrekt moerasgebied met meren, sloten en rietvelden, ideaal voor vogelspotten en boottochten.
  6. Elfstedentocht: Volg het spoor van de beroemde Elfstedentocht, een schaatswedstrijd langs de Friese steden. In de zomer kun je deze historische route per fiets verkennen.
  7. Makkum: Een pittoresk vissersdorpje met historische gevels en een lange traditie van keramiek en aardewerk.
  8. Kazemattenmuseum Kornwerderzand: Ontdek de ondergrondse bunkers en loopgraven die deel uitmaakten van de verdedigingslinie tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Friesland biedt een unieke mix van maritieme tradities, natuurlijke pracht en een eigen Friese cultuur. Of je nu geïnteresseerd bent in watersport, geschiedenis, of gewoon wilt genieten van de rust van het platteland, deze provincie heeft voor elk wat wils. Verken Friesland en maak onvergetelijke herinneringen in het noordelijke hart van Nederland.

Bus

Route

Wanneer

Gegevens

Ongeldige waarde
Minibus tot 19 zitplaatsen
Touringcar L tot 50 zitplaatsen
Tourbus XL 51/60 zitplaatsen
Tourbus XXL 61/92 zitplaatsen
Ongeldige datum / tijd
Ongeldige datum / tijd
Voornaam onjuist
Achternaam onjuist
Vul een geldig adres in
E-mail onjuist
Telefoonnummer onjuist
Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie

veelgestelde vragen

Ja, je kunt een bus voor een enkele reis huren bij bushuren.nl. We bieden flexibele opties aan. We kunnen in al jouw verschillende reisbehoeften voldoen, of het nu voor een enkele reis, retourreis of een ander type reis is.

Ja, je kunt wijzigingen in je boeking aanvragen, maar deze zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen kosten met zich meebrengen. Neem contact met ons op om eventuele wijzigingen te bespreken, en we zullen ons best doen om aan je behoeften te voldoen. Je vindt alle benodigde contactinformatie in de offerte.

We raden aan om je boeking zo snel en vroeg mogelijk te maken. Er is natuurlijk geen strikte boekingstermijn, overigens is het wel zo dat hoe eerder je boekt hoe groter de kans is dat er beschikbaarheid is.