bus huren Drenthe

Bij bushuren.nl kun je snel en eenvoudig een bus huren in Drenthe. Onze ervaren chauffeurs zorgen voor naadloos vervoer van en naar elke locatie in de provincie, en dat alles tegen de meest voordelige prijzen!

Assen centrum

Bus huren Assen

Bus huren Emmen

Met de bus naar Drenthe

Drenthe, een provincie in het noorden van Nederland, biedt een schat aan interessante bestemmingen die het ontdekken waard zijn. Bij ons is het eenvoudig om een bus met chauffeur te huren die je naar prachtige bestemmingen in Drenthe brengt.

Hier zijn enkele boeiende bestemmingen die je kunt verkennen:

  1. Hunebedden: Drenthe staat bekend om zijn prehistorische hunebedden, de oudste stenen monumenten van Nederland. Ontdek deze mysterieuze overblijfselen en leer meer over de vroegste bewoners.
  2. Kamp Westerbork: Een voormalig doorgangskamp uit de Tweede Wereldoorlog, nu een herdenkingscentrum, waar je meer te weten komt over deze belangrijke periode in de geschiedenis.
  3. Assen: De hoofdstad van Drenthe biedt een prachtige binnenstad met tal van winkels, restaurants en culturele attracties, zoals het Drents Museum.
  4. Nationaal Park Dwingelderveld: Dit uitgestrekte natuurgebied is perfect voor wandelingen en fietstochten door heidevelden en bossen.
  5. Kamp Westerbork: Een voormalig doorgangskamp uit de Tweede Wereldoorlog, nu een herdenkingscentrum, waar je meer te weten komt over deze belangrijke periode in de geschiedenis.
  6. Orvelte: Een authentiek Drents dorp met rietgedekte boerderijen en ambachtelijke winkels, waardoor je een stap terug in de tijd zet.
  7. Hunebedcentrum: Leer alles over de prehistorische geschiedenis van Drenthe en de constructie van hunebedden in dit interactieve museum.
  8. Museumdorp Orvelte: Dit openluchtmuseum toont historische Drentse boerderijen, ambachten en tradities.
  9. Grolloo: Een sfeervol dorp dat bekend staat als de geboorteplaats van blueslegende Cuby.
  10. Drents-Friese Wold: Een prachtig nationaal park met uitgestrekte bossen, zandverstuivingen en heidevelden, ideaal voor natuurliefhebbers.

Drenthe biedt niet alleen een fascinerende blik op de vroegste geschiedenis van Nederland, maar ook schitterende natuurgebieden en een rijke cultuur. Of je nu geïnteresseerd bent in archeologie, natuur, of gewoon wilt genieten van de rust en sereniteit, deze provincie heeft voor elk wat wils. Een bezoek aan Drenthe is een kans om de band tussen mens en natuur en de intrigerende geschiedenis van Nederland te verkennen.

Bus

Route

Wanneer

Gegevens

Ongeldige waarde
Minibus tot 19 zitplaatsen
Touringcar L tot 50 zitplaatsen
Tourbus XL 51/60 zitplaatsen
Tourbus XXL 61/92 zitplaatsen
Ongeldige datum / tijd
Ongeldige datum / tijd
Voornaam onjuist
Achternaam onjuist
Vul een geldig adres in
E-mail onjuist
Telefoonnummer onjuist
Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie

veelgestelde vragen

Ja, je kunt een bus voor een enkele reis huren bij bushuren.nl. We bieden flexibele opties aan. We kunnen in al jouw verschillende reisbehoeften voldoen, of het nu voor een enkele reis, retourreis of een ander type reis is.

Ja, je kunt wijzigingen in je boeking aanvragen, maar deze zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen kosten met zich meebrengen. Neem contact met ons op om eventuele wijzigingen te bespreken, en we zullen ons best doen om aan je behoeften te voldoen. Je vindt alle benodigde contactinformatie in de offerte.

We raden aan om je boeking zo snel en vroeg mogelijk te maken. Er is natuurlijk geen strikte boekingstermijn, overigens is het wel zo dat hoe eerder je boekt hoe groter de kans is dat er beschikbaarheid is.