Veenpark

Het Veenpark in Drenthe neemt bezoekers mee op een reis naar het veenverleden. Reis moeiteloos met de huurbussen van bushuren.nl en ontdek historische huizen, molens en veentreintjes in dit openluchtmuseum.

Een Terugblik op Het Verleden van Drenthe

Het Veenpark in Barger-Compascuum, Drenthe, biedt bezoekers een fascinerende reis terug in de tijd naar het verleden van de regio. Het park is een openluchtmuseum dat de geschiedenis van het Drentse veengebied en het leven van de mensen die er werkten, weergeeft.

Bezoekers kunnen door historische huizen, arbeidershutten en molens dwalen om een glimp op te vangen van het leven in de vervlogen tijden. Er zijn ook originele veentreintjes waarmee je door het park kunt rijden en de unieke veenlandschappen kunt bewonderen.

Bus huren naar het Veenpark

Om jouw reis naar het Veenpark zo gemakkelijk mogelijk te maken, kun je overwegen een huurbus van bushuren.nl te gebruiken. Of je nu met vrienden, familie of geschiedenisliefhebbers reist, deze huurbussen bieden comfortabele en handige vervoersoplossingen om je naar dit historische openluchtmuseum te brengen.

Bus

Route

Wanneer

Gegevens

Ongeldige waarde
Minibus tot 19 zitplaatsen
Touringcar L tot 50 zitplaatsen
Tourbus XL 51/60 zitplaatsen
Tourbus XXL 61/92 zitplaatsen
Ongeldige datum / tijd
Ongeldige datum / tijd
Voornaam onjuist
Achternaam onjuist
Vul een geldig adres in
E-mail onjuist
Telefoonnummer onjuist
Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie

misschien ook interessant

Verkade Experience

De Verkade Experience

Zaandijk en de Zaanse Schans

Zaans Museum

veelgestelde vragen

Ja, je kunt een bus voor een enkele reis huren bij bushuren.nl. We bieden flexibele opties aan. We kunnen in al jouw verschillende reisbehoeften voldoen, of het nu voor een enkele reis, retourreis of een ander type reis is.

Ja, je kunt wijzigingen in je boeking aanvragen, maar deze zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen kosten met zich meebrengen. Neem contact met ons op om eventuele wijzigingen te bespreken, en we zullen ons best doen om aan je behoeften te voldoen. Je vindt alle benodigde contactinformatie in de offerte.

We raden aan om je boeking zo snel en vroeg mogelijk te maken. Er is natuurlijk geen strikte boekingstermijn, overigens is het wel zo dat hoe eerder je boekt hoe groter de kans is dat er beschikbaarheid is.

Je kunt de bus reserveren door contact op te nemen met bushuren.nl via ons reserveringsformulier op de website.

Wanneer de bus onderweg pech krijgt, zorgen wij voor spoedig vervangend vervoer. Jouw veiligheid en comfort zijn onze prioriteit, en we zullen ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk weer op weg bent met minimale onderbrekingen in jouw reis.