De Verkade Experience

De Verkade Experience in Zaandam onthult de geschiedenis van het beroemde Verkade-merk. Reis er moeiteloos naartoe met de huurbussen van bushuren.nl voor een comfortabele en smakelijke ervaring.

Ontdek de Geschiedenis van een Hollandse delicatesse

De Verkade Experience is een betoverende bestemming voor iedereen die van koek en chocolade houdt, en die geïnteresseerd is in de Nederlandse lekkernijen. Dit museum, gevestigd in Zaandam, neemt je mee op een reis door de geschiedenis van Verkade, een iconisch Nederlands merk.

Hier kun je de oorsprong van de beroemde Verkade-repen ontdekken en meer te weten komen over de ambachtelijke productieprocessen die deze lekkernijen zo geliefd maken. Bovendien kun je genieten van interactieve tentoonstellingen en deelnemen aan workshops om je eigen chocoladecreaties te maken.

Bus huren naar De Verkade Experience

Reizen naar de Verkade Experience is eenvoudig met huurbussen van bushuren.nl. Ze bieden comfortabel vervoer, zodat je zorgeloos kunt genieten van deze smakelijke reis door de geschiedenis.

Bus

Route

Wanneer

Gegevens

Ongeldige waarde
Minibus tot 19 zitplaatsen
Touringcar L tot 50 zitplaatsen
Tourbus XL 51/60 zitplaatsen
Tourbus XXL 61/92 zitplaatsen
Ongeldige datum / tijd
Ongeldige datum / tijd
Voornaam onjuist
Achternaam onjuist
Vul een geldig adres in
E-mail onjuist
Telefoonnummer onjuist
Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie

misschien ook interessant

Zaandijk en de Zaanse Schans

Zaans Museum

Maasboulevard

veelgestelde vragen

Ja, je kunt een bus voor een enkele reis huren bij bushuren.nl. We bieden flexibele opties aan. We kunnen in al jouw verschillende reisbehoeften voldoen, of het nu voor een enkele reis, retourreis of een ander type reis is.

Ja, je kunt wijzigingen in je boeking aanvragen, maar deze zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen kosten met zich meebrengen. Neem contact met ons op om eventuele wijzigingen te bespreken, en we zullen ons best doen om aan je behoeften te voldoen. Je vindt alle benodigde contactinformatie in de offerte.

We raden aan om je boeking zo snel en vroeg mogelijk te maken. Er is natuurlijk geen strikte boekingstermijn, overigens is het wel zo dat hoe eerder je boekt hoe groter de kans is dat er beschikbaarheid is.

Je kunt de bus reserveren door contact op te nemen met bushuren.nl via ons reserveringsformulier op de website.

Wanneer de bus onderweg pech krijgt, zorgen wij voor spoedig vervangend vervoer. Jouw veiligheid en comfort zijn onze prioriteit, en we zullen ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk weer op weg bent met minimale onderbrekingen in jouw reis.