TT Circuit Assen

Het TT Circuit Assen in Nederland is een motorsportparadijs met een rijke geschiedenis. Reis gemakkelijk met de huurbussen van bushuren.nl en geniet van spannende races en evenementen op twee wielen.

Het Motorsportparadijs van Nederland

Het TT Circuit Assen is een legendarische motorsportlocatie in Nederland en is vooral beroemd vanwege de MotoGP-race, die jaarlijks duizenden motorsportfans aantrekt. Het circuit is echter veel meer dan dat. Het biedt diverse races, waaronder superbikes en zijspannen, en dient als thuisbasis voor allerlei evenementen op twee wielen.

Het circuit heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1925 en heeft talloze spannende races en memorabele momenten gekend. Bezoekers kunnen niet alleen genieten van motorsportevenementen, maar ook het TT Museum bezoeken om inzicht te krijgen in de geschiedenis van het circuit en de motorsport.

Bus huren naar het TT Circuit Assen

Om jouw reis naar het TT Circuit Assen zo gemakkelijk mogelijk te maken, kun je overwegen een huurbus van bushuren.nl te gebruiken. Of je nu met vrienden, familie of mede-motorsportliefhebbers reist, deze huurbussen bieden comfortabele en handige vervoersoplossingen om je naar dit motorsportparadijs te brengen.

Bus

Route

Wanneer

Gegevens

Ongeldige waarde
Minibus tot 19 zitplaatsen
Touringcar L tot 50 zitplaatsen
Tourbus XL 51/60 zitplaatsen
Tourbus XXL 61/92 zitplaatsen
Ongeldige datum / tijd
Ongeldige datum / tijd
Voornaam onjuist
Achternaam onjuist
Vul een geldig adres in
E-mail onjuist
Telefoonnummer onjuist
Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie

misschien ook interessant

Verkade Experience

De Verkade Experience

Zaandijk en de Zaanse Schans

Zaans Museum

veelgestelde vragen

Ja, je kunt een bus voor een enkele reis huren bij bushuren.nl. We bieden flexibele opties aan. We kunnen in al jouw verschillende reisbehoeften voldoen, of het nu voor een enkele reis, retourreis of een ander type reis is.

Ja, je kunt wijzigingen in je boeking aanvragen, maar deze zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen kosten met zich meebrengen. Neem contact met ons op om eventuele wijzigingen te bespreken, en we zullen ons best doen om aan je behoeften te voldoen. Je vindt alle benodigde contactinformatie in de offerte.

We raden aan om je boeking zo snel en vroeg mogelijk te maken. Er is natuurlijk geen strikte boekingstermijn, overigens is het wel zo dat hoe eerder je boekt hoe groter de kans is dat er beschikbaarheid is.

Je kunt de bus reserveren door contact op te nemen met bushuren.nl via ons reserveringsformulier op de website.

Wanneer de bus onderweg pech krijgt, zorgen wij voor spoedig vervangend vervoer. Jouw veiligheid en comfort zijn onze prioriteit, en we zullen ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk weer op weg bent met minimale onderbrekingen in jouw reis.