Textielmuseum Tilburg

Het Textielmuseum in Tilburg combineert textielgeschiedenis met moderne innovatie. Ontdek oude weefgetouwen en hedendaagse textielkunst met het gemak van de de huurbussen van bushuren.nl voor een zorgeloze reis.

Waar Ambacht en Innovatie Samenkomen

Het Textielmuseum in Tilburg is een eerbetoon aan de rijke textieltraditie van de stad, terwijl het ook de deuren opent naar moderne textielinnovatie. Het museum is gevestigd in een voormalige textielfabriek en biedt bezoekers een uniek inzicht in de wereld van textielproductie.

De permanente tentoonstelling omvat oude weefgetouwen en machines, en bezoekers kunnen getuige zijn van vakmensen die traditionele ambachten uitoefenen. Tegelijkertijd toont het museum ook hedendaagse textielkunst en -technologie, waarbij ontwerpers en kunstenaars de grenzen van het vakgebied verkennen.

Bus huren naar het Textielmuseum Tilburg

Om het Textielmuseum in Tilburg te bezoeken, kun je gebruikmaken van de handige huurbussen van bushuren.nl. Deze bussen zorgen voor een aangename en moeiteloze reis naar deze fascinerende bestemming voor liefhebbers van kunst, geschiedenis en ambacht.

Bus

Route

Wanneer

Gegevens

Ongeldige waarde
Minibus tot 19 zitplaatsen
Touringcar L tot 50 zitplaatsen
Tourbus XL 51/60 zitplaatsen
Tourbus XXL 61/92 zitplaatsen
Ongeldige datum / tijd
Ongeldige datum / tijd
Voornaam onjuist
Achternaam onjuist
Vul een geldig adres in
E-mail onjuist
Telefoonnummer onjuist
Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie

misschien ook interessant

Verkade Experience

De Verkade Experience

Zaandijk en de Zaanse Schans

Zaans Museum

veelgestelde vragen

Ja, je kunt een bus voor een enkele reis huren bij bushuren.nl. We bieden flexibele opties aan. We kunnen in al jouw verschillende reisbehoeften voldoen, of het nu voor een enkele reis, retourreis of een ander type reis is.

Ja, je kunt wijzigingen in je boeking aanvragen, maar deze zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen kosten met zich meebrengen. Neem contact met ons op om eventuele wijzigingen te bespreken, en we zullen ons best doen om aan je behoeften te voldoen. Je vindt alle benodigde contactinformatie in de offerte.

We raden aan om je boeking zo snel en vroeg mogelijk te maken. Er is natuurlijk geen strikte boekingstermijn, overigens is het wel zo dat hoe eerder je boekt hoe groter de kans is dat er beschikbaarheid is.

Je kunt de bus reserveren door contact op te nemen met bushuren.nl via ons reserveringsformulier op de website.

Wanneer de bus onderweg pech krijgt, zorgen wij voor spoedig vervangend vervoer. Jouw veiligheid en comfort zijn onze prioriteit, en we zullen ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk weer op weg bent met minimale onderbrekingen in jouw reis.