Speelgoedmuseum Deventer

Het Speelgoedmuseum in Deventer is een nostalgische reis door de kindertijd. Reis gemakkelijk met de huurbussen van bushuren.nl en ontdek de prachtige collectie speelgoed en interactieve tentoonstellingen in dit museum.

Een Magische Terugblik op de Kindertijd

Het Speelgoedmuseum in Deventer is een plek waar dromen en herinneringen samenkomen. Het museum herbergt een uitgebreide collectie speelgoed, van antieke poppen en ouderwetse treinen tot moderne favorieten. Bezoekers van alle leeftijden kunnen hier genieten van een reis door de tijd en ontdekken hoe generaties kinderen hebben gespeeld.

Het museum is opgedeeld in verschillende themakamers, elk gewijd aan een ander aspect van speelgoed en spelen. Het is een plek waar nostalgie tot leven komt en waar je kunt genieten van interactieve tentoonstellingen en workshops.

Bus huren naar Speelgoedmuseum Deventer

Om jouw reis naar het Speelgoedmuseum in Deventer zo gemakkelijk mogelijk te maken, kun je overwegen een huurbus van bushuren.nl te gebruiken. Of je nu met vrienden, familie of speelse geesten reist, deze huurbussen bieden comfortabele en handige vervoersoplossingen om je naar dit magische museum te brengen.

Bus

Route

Wanneer

Gegevens

Ongeldige waarde
Minibus tot 19 zitplaatsen
Touringcar L tot 50 zitplaatsen
Tourbus XL 51/60 zitplaatsen
Tourbus XXL 61/92 zitplaatsen
Ongeldige datum / tijd
Ongeldige datum / tijd
Voornaam onjuist
Achternaam onjuist
Vul een geldig adres in
E-mail onjuist
Telefoonnummer onjuist
Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie

misschien ook interessant

Verkade Experience

De Verkade Experience

Zaandijk en de Zaanse Schans

Zaans Museum

veelgestelde vragen

Ja, je kunt een bus voor een enkele reis huren bij bushuren.nl. We bieden flexibele opties aan. We kunnen in al jouw verschillende reisbehoeften voldoen, of het nu voor een enkele reis, retourreis of een ander type reis is.

Ja, je kunt wijzigingen in je boeking aanvragen, maar deze zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen kosten met zich meebrengen. Neem contact met ons op om eventuele wijzigingen te bespreken, en we zullen ons best doen om aan je behoeften te voldoen. Je vindt alle benodigde contactinformatie in de offerte.

We raden aan om je boeking zo snel en vroeg mogelijk te maken. Er is natuurlijk geen strikte boekingstermijn, overigens is het wel zo dat hoe eerder je boekt hoe groter de kans is dat er beschikbaarheid is.

Je kunt de bus reserveren door contact op te nemen met bushuren.nl via ons reserveringsformulier op de website.

Wanneer de bus onderweg pech krijgt, zorgen wij voor spoedig vervangend vervoer. Jouw veiligheid en comfort zijn onze prioriteit, en we zullen ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk weer op weg bent met minimale onderbrekingen in jouw reis.