Philips Museum

Het Philips Museum in Eindhoven onthult de technologische erfenis van Philips. Reis met de huurbussen van bushuren.nl en ontdek de impact van dit bedrijf op de moderne samenleving en technologie.

Een Duik in Technologische Geschiedenis

Het Philips Museum in Eindhoven is een fascinerende reis door de rijke geschiedenis van een van ’s werelds meest iconische technologiebedrijven, Koninklijke Philips. Dit museum biedt bezoekers inzicht in de innovatieve ontwikkelingen en uitvindingen die het dagelijkse leven hebben veranderd.

Tentoonstellingen in het museum omvatten historische radio’s, medische apparatuur, de ontwikkeling van gloeilampen en de impact van Philips op de moderne samenleving. Het vertelt het verhaal van ondernemerschap, onderzoek en technologische vooruitgang.

Bus huren naar het Philips Museum

Om jouw reis naar het Philips Museum in Eindhoven zo gemakkelijk mogelijk te maken, kun je overwegen een huurbus van bushuren.nl te gebruiken. Of je nu met vrienden, familie of technologieliefhebbers reist, deze huurbussen bieden comfortabele en handige vervoersoplossingen om je naar deze boeiende bestemming te brengen.

Bus

Route

Wanneer

Gegevens

Ongeldige waarde
Minibus tot 19 zitplaatsen
Touringcar L tot 50 zitplaatsen
Tourbus XL 51/60 zitplaatsen
Tourbus XXL 61/92 zitplaatsen
Ongeldige datum / tijd
Ongeldige datum / tijd
Voornaam onjuist
Achternaam onjuist
Vul een geldig adres in
E-mail onjuist
Telefoonnummer onjuist
Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie

misschien ook interessant

Verkade Experience

De Verkade Experience

Zaandijk en de Zaanse Schans

Zaans Museum

veelgestelde vragen

Ja, je kunt een bus voor een enkele reis huren bij bushuren.nl. We bieden flexibele opties aan. We kunnen in al jouw verschillende reisbehoeften voldoen, of het nu voor een enkele reis, retourreis of een ander type reis is.

Ja, je kunt wijzigingen in je boeking aanvragen, maar deze zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen kosten met zich meebrengen. Neem contact met ons op om eventuele wijzigingen te bespreken, en we zullen ons best doen om aan je behoeften te voldoen. Je vindt alle benodigde contactinformatie in de offerte.

We raden aan om je boeking zo snel en vroeg mogelijk te maken. Er is natuurlijk geen strikte boekingstermijn, overigens is het wel zo dat hoe eerder je boekt hoe groter de kans is dat er beschikbaarheid is.

Je kunt de bus reserveren door contact op te nemen met bushuren.nl via ons reserveringsformulier op de website.

Wanneer de bus onderweg pech krijgt, zorgen wij voor spoedig vervangend vervoer. Jouw veiligheid en comfort zijn onze prioriteit, en we zullen ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk weer op weg bent met minimale onderbrekingen in jouw reis.