Molen de Bijl

Molen de Bijl in Alphen aan den Rijn is een Nederlands erfgoed. Reis zorgeloos met de huurbussen van bushuren.nl en ontdek de charme en geschiedenis van deze traditionele stellingmolen.

Een Stukje Nederlands Erfgoed in Alphen aan den Rijn

Molen de Bijl, gelegen aan de oever van de Oude Rijn in Alphen aan den Rijn, is een prachtig voorbeeld van Nederlands cultureel erfgoed. Deze traditionele stellingmolen, gebouwd in 1869, is een herkenbaar baken in het landschap en een levende herinnering aan de rijke molenbouwtraditie van Nederland.

De molen is vernoemd naar de voormalige houtzaagmolen “De Bijl” die hier ooit stond. Tegenwoordig wordt Molen de Bijl gebruikt voor het malen van graan en het produceren van meelproducten. Bezoekers kunnen de molen bewonderen en leren over zijn geschiedenis en functie.

Bus huren naar Molen de Bijl

Om jouw reis naar Molen de Bijl zo gemakkelijk mogelijk te maken, kun je overwegen een huurbus van bushuren.nl te gebruiken. Of je nu met vrienden, familie of geschiedenisenthousiasten reist, deze huurbussen bieden comfortabele en handige vervoersoplossingen om je naar deze charmante molen te brengen, waar je de traditionele Nederlandse ambacht kunt ervaren.

Bus

Route

Wanneer

Gegevens

Ongeldige waarde
Minibus tot 19 zitplaatsen
Touringcar L tot 50 zitplaatsen
Tourbus XL 51/60 zitplaatsen
Tourbus XXL 61/92 zitplaatsen
Ongeldige datum / tijd
Ongeldige datum / tijd
Voornaam onjuist
Achternaam onjuist
Vul een geldig adres in
E-mail onjuist
Telefoonnummer onjuist
Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie

misschien ook interessant

Verkade Experience

De Verkade Experience

Zaandijk en de Zaanse Schans

Zaans Museum

veelgestelde vragen

Ja, je kunt een bus voor een enkele reis huren bij bushuren.nl. We bieden flexibele opties aan. We kunnen in al jouw verschillende reisbehoeften voldoen, of het nu voor een enkele reis, retourreis of een ander type reis is.

Ja, je kunt wijzigingen in je boeking aanvragen, maar deze zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen kosten met zich meebrengen. Neem contact met ons op om eventuele wijzigingen te bespreken, en we zullen ons best doen om aan je behoeften te voldoen. Je vindt alle benodigde contactinformatie in de offerte.

We raden aan om je boeking zo snel en vroeg mogelijk te maken. Er is natuurlijk geen strikte boekingstermijn, overigens is het wel zo dat hoe eerder je boekt hoe groter de kans is dat er beschikbaarheid is.

Je kunt de bus reserveren door contact op te nemen met bushuren.nl via ons reserveringsformulier op de website.

Wanneer de bus onderweg pech krijgt, zorgen wij voor spoedig vervangend vervoer. Jouw veiligheid en comfort zijn onze prioriteit, en we zullen ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk weer op weg bent met minimale onderbrekingen in jouw reis.