Het Fries Museum

Het Fries Museum in Leeuwarden onthult de unieke geschiedenis en cultuur van Friesland. Reis gemakkelijk met huurbussen van bushuren.nl en ontdek de diverse collecties en tentoonstellingen in dit boeiende museum.

Verken de Schatten van Friesland

Het Fries Museum, gelegen in Leeuwarden, is een cultureel juweel dat de rijke geschiedenis en cultuur van Friesland tot leven brengt. Dit museum biedt een boeiende en educatieve reis door de tijd, waar bezoekers de kans krijgen om de unieke en diverse identiteit van deze provincie te ontdekken.

De permanente collectie van het museum omvat een uitgebreide verzameling Friese kunst, kunstnijverheid en historische voorwerpen. Hoogtepunten zijn onder andere de Mata Hari-collectie en het zwaard van de Friese vrijheidsstrijder Grutte Pier. Daarnaast worden er regelmatig wisselende tentoonstellingen georganiseerd, waarin hedendaagse kunst en Friese geschiedenis samenkomen.

Bus huren naar Het Fries Museum

Reizen naar het Fries Museum wordt naadloos gemaakt met de huurbussen van bushuren.nl. Of je nu met vrienden, familie of geschiedenisliefhebbers reist, deze huurbussen bieden comfort en gemak, zodat je volledig kunt concentreren op het verkennen van de culturele schatten van Friesland.

Bus

Route

Wanneer

Gegevens

Ongeldige waarde
Minibus tot 19 zitplaatsen
Touringcar L tot 50 zitplaatsen
Tourbus XL 51/60 zitplaatsen
Tourbus XXL 61/92 zitplaatsen
Ongeldige datum / tijd
Ongeldige datum / tijd
Voornaam onjuist
Achternaam onjuist
Vul een geldig adres in
E-mail onjuist
Telefoonnummer onjuist
Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie

misschien ook interessant

Verkade Experience

De Verkade Experience

Zaandijk en de Zaanse Schans

Zaans Museum

veelgestelde vragen

Ja, je kunt een bus voor een enkele reis huren bij bushuren.nl. We bieden flexibele opties aan. We kunnen in al jouw verschillende reisbehoeften voldoen, of het nu voor een enkele reis, retourreis of een ander type reis is.

Ja, je kunt wijzigingen in je boeking aanvragen, maar deze zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen kosten met zich meebrengen. Neem contact met ons op om eventuele wijzigingen te bespreken, en we zullen ons best doen om aan je behoeften te voldoen. Je vindt alle benodigde contactinformatie in de offerte.

We raden aan om je boeking zo snel en vroeg mogelijk te maken. Er is natuurlijk geen strikte boekingstermijn, overigens is het wel zo dat hoe eerder je boekt hoe groter de kans is dat er beschikbaarheid is.

Je kunt de bus reserveren door contact op te nemen met bushuren.nl via ons reserveringsformulier op de website.

Wanneer de bus onderweg pech krijgt, zorgen wij voor spoedig vervangend vervoer. Jouw veiligheid en comfort zijn onze prioriteit, en we zullen ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk weer op weg bent met minimale onderbrekingen in jouw reis.