Het Drents Museum

Het Drents Museum in Assen herbergt een rijke collectie kunst, archeologie en geschiedenis. Reis moeiteloos met de huurbussen van bushuren.nl en ontdek de culturele schatten en tentoonstellingen in dit museum.

Een Culturele Schat in Assen

Het Drents Museum, gelegen in het hart van Assen, is een culturele schat van nationale en internationale betekenis. Dit museum is gehuisvest in een prachtig historisch gebouw en biedt bezoekers een indrukwekkende collectie kunst, archeologie en geschiedenis.

Een van de meest opvallende tentoonstellingen in het Drents Museum is de collectie veenlijken, waaronder het wereldberoemde meisje van Yde. Het museum herbergt ook kunstwerken van beroemde schilders zoals Van Gogh, en een breed scala aan tijdelijke tentoonstellingen die de diversiteit van menselijke creativiteit en geschiedenis weerspiegelen.

Bus huren naar het Drents Museum

Om jouw reis naar Het Drents Museum in Assen zo eenvoudig mogelijk te maken, kun je overwegen een huurbus van bushuren.nl te gebruiken. Of je nu met vrienden, familie of kunstliefhebbers reist, deze huurbussen bieden comfortabele en handige vervoersoplossingen om je naar dit culturele hoogtepunt te brengen.

Bus

Route

Wanneer

Gegevens

Ongeldige waarde
Minibus tot 19 zitplaatsen
Touringcar L tot 50 zitplaatsen
Tourbus XL 51/60 zitplaatsen
Tourbus XXL 61/92 zitplaatsen
Ongeldige datum / tijd
Ongeldige datum / tijd
Voornaam onjuist
Achternaam onjuist
Vul een geldig adres in
E-mail onjuist
Telefoonnummer onjuist
Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie

misschien ook interessant

Verkade Experience

De Verkade Experience

Zaandijk en de Zaanse Schans

Zaans Museum

veelgestelde vragen

Ja, je kunt een bus voor een enkele reis huren bij bushuren.nl. We bieden flexibele opties aan. We kunnen in al jouw verschillende reisbehoeften voldoen, of het nu voor een enkele reis, retourreis of een ander type reis is.

Ja, je kunt wijzigingen in je boeking aanvragen, maar deze zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen kosten met zich meebrengen. Neem contact met ons op om eventuele wijzigingen te bespreken, en we zullen ons best doen om aan je behoeften te voldoen. Je vindt alle benodigde contactinformatie in de offerte.

We raden aan om je boeking zo snel en vroeg mogelijk te maken. Er is natuurlijk geen strikte boekingstermijn, overigens is het wel zo dat hoe eerder je boekt hoe groter de kans is dat er beschikbaarheid is.

Je kunt de bus reserveren door contact op te nemen met bushuren.nl via ons reserveringsformulier op de website.

Wanneer de bus onderweg pech krijgt, zorgen wij voor spoedig vervangend vervoer. Jouw veiligheid en comfort zijn onze prioriteit, en we zullen ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk weer op weg bent met minimale onderbrekingen in jouw reis.