De Sint-Servaasbasiliek en de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek

De Sint-Servaasbasiliek en de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek in Maastricht zijn spirituele en architecturale schatten. Reis zorgeloos met de huurbussen van bushuren.nl en ontdek hun eeuwenoude pracht.

Juweeltjes van Maastricht

De Sint-Servaasbasiliek en de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek, gelegen in het prachtige Maastricht, vormen samen een adembenemend duo van religieuze architectuur en geschiedenis. Deze twee basilieken vertegenwoordigen het spirituele en culturele erfgoed van de stad op een unieke manier.

De Sint-Servaasbasiliek, de oudste kerk van Nederland, dateert uit de 4e eeuw en is gewijd aan Sint-Servaas, de patroonheilige van Maastricht. Het is een indrukwekkend voorbeeld van Romaanse bouwkunst en herbergt eeuwenoude religieuze schatten.

Aan de overkant van het sfeervolle Onze-Lieve-Vrouweplein staat de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek, een gotisch meesterwerk met een prachtige gevel en gebrandschilderde ramen die het licht op unieke wijze vangen.

Bus huren naar de Sint-Servaasbasiliek en de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek

Reizen naar deze historische basilieken wordt comfortabel met de huurbussen van bushuren.nl. Of je nu met vrienden, familie of pelgrims reist, deze huurbussen bieden voldoende zitruimte en handige vervoersoplossingen om je naar deze religieuze schatten te brengen, zodat je kunt genieten van hun pracht en geschiedenis.

Bus

Route

Wanneer

Gegevens

Ongeldige waarde
Minibus tot 19 zitplaatsen
Touringcar L tot 50 zitplaatsen
Tourbus XL 51/60 zitplaatsen
Tourbus XXL 61/92 zitplaatsen
Ongeldige datum / tijd
Ongeldige datum / tijd
Voornaam onjuist
Achternaam onjuist
Vul een geldig adres in
E-mail onjuist
Telefoonnummer onjuist
Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie

misschien ook interessant

Verkade Experience

De Verkade Experience

Zaandijk en de Zaanse Schans

Zaans Museum

veelgestelde vragen

Ja, je kunt een bus voor een enkele reis huren bij bushuren.nl. We bieden flexibele opties aan. We kunnen in al jouw verschillende reisbehoeften voldoen, of het nu voor een enkele reis, retourreis of een ander type reis is.

Ja, je kunt wijzigingen in je boeking aanvragen, maar deze zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen kosten met zich meebrengen. Neem contact met ons op om eventuele wijzigingen te bespreken, en we zullen ons best doen om aan je behoeften te voldoen. Je vindt alle benodigde contactinformatie in de offerte.

We raden aan om je boeking zo snel en vroeg mogelijk te maken. Er is natuurlijk geen strikte boekingstermijn, overigens is het wel zo dat hoe eerder je boekt hoe groter de kans is dat er beschikbaarheid is.

Je kunt de bus reserveren door contact op te nemen met bushuren.nl via ons reserveringsformulier op de website.

Wanneer de bus onderweg pech krijgt, zorgen wij voor spoedig vervangend vervoer. Jouw veiligheid en comfort zijn onze prioriteit, en we zullen ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk weer op weg bent met minimale onderbrekingen in jouw reis.