De Markthal in Rotterdam

De Markthal in Rotterdam is een architectonisch wonder vol culinaire schatten. Reis zorgeloos met de huurbussen van bushuren.nl en geniet van de overvloedige smaken en kleuren van deze unieke markt.

Culinaire Overvloed in een Architectonisch Meesterwerk

De Markthal in Rotterdam is niet zomaar een markt – het is een kunstwerk op zich. Dit architectonische meesterwerk, geopend in 2014, combineert een overdekte versmarkt met luxe appartementen en unieke kunst aan het plafond. De hal is gebouwd in de vorm van een omgekeerde U, met een indrukwekkende glazen gevel die een open en lichte sfeer creëert.

Binnen vindt je meer dan 100 kraampjes en winkels die een overvloed aan verse producten, internationale delicatessen en culinaire hoogstandjes aanbieden. De echte blikvanger is echter het kunstwerk aan het plafond, genaamd de “Horn of Plenty,” een kleurrijke explosie van vormen en kleuren.

Bus huren naar de Markthal in Rotterdam

Reizen naar de Markthal wordt comfortabel gemaakt met de huurbussen van bushuren.nl. Of je nu met vrienden, familie of fijnproevers reist, deze huurbussen bieden voldoende zitruimte en handige vervoersoplossingen om je naar deze gastronomische tempel te brengen, zodat je kunt genieten van de culinaire overvloed in de Markthal.

Bus

Route

Wanneer

Gegevens

Ongeldige waarde
Minibus tot 19 zitplaatsen
Touringcar L tot 50 zitplaatsen
Tourbus XL 51/60 zitplaatsen
Tourbus XXL 61/92 zitplaatsen
Ongeldige datum / tijd
Ongeldige datum / tijd
Voornaam onjuist
Achternaam onjuist
Vul een geldig adres in
E-mail onjuist
Telefoonnummer onjuist
Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie

misschien ook interessant

Verkade Experience

De Verkade Experience

Zaandijk en de Zaanse Schans

Zaans Museum

veelgestelde vragen

Ja, je kunt een bus voor een enkele reis huren bij bushuren.nl. We bieden flexibele opties aan. We kunnen in al jouw verschillende reisbehoeften voldoen, of het nu voor een enkele reis, retourreis of een ander type reis is.

Ja, je kunt wijzigingen in je boeking aanvragen, maar deze zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen kosten met zich meebrengen. Neem contact met ons op om eventuele wijzigingen te bespreken, en we zullen ons best doen om aan je behoeften te voldoen. Je vindt alle benodigde contactinformatie in de offerte.

We raden aan om je boeking zo snel en vroeg mogelijk te maken. Er is natuurlijk geen strikte boekingstermijn, overigens is het wel zo dat hoe eerder je boekt hoe groter de kans is dat er beschikbaarheid is.

Je kunt de bus reserveren door contact op te nemen met bushuren.nl via ons reserveringsformulier op de website.

Wanneer de bus onderweg pech krijgt, zorgen wij voor spoedig vervangend vervoer. Jouw veiligheid en comfort zijn onze prioriteit, en we zullen ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk weer op weg bent met minimale onderbrekingen in jouw reis.