De Kaasmarkt van Alkmaar

De Kaasmarkt van Alkmaar is een eeuwenoud Nederlands spektakel. Reis zonder zorgen met de huurbussen van bushuren.nl en beleef de traditionele kaashandel en cultuur op zijn best.

Een Traditioneel Nederlands Spektakel

De Kaasmarkt van Alkmaar is een van de oudste en meest iconische markten van Nederland. Al meer dan 400 jaar komen kaasproducenten en handelaren hier samen om hun waren te verhandelen. Deze wekelijkse markt is een waar spektakel dat de rijke Nederlandse kaastraditie viert.

Elke vrijdagochtend van april tot september wordt het marktplein in Alkmaar omgetoverd tot een bruisende plek vol activiteiten. Lokale kaasproducenten brengen hun kazen naar de markt, waar ze in traditionele klederdracht en met paardenkarren worden gepresenteerd. Bezoekers kunnen de kaas proeven, kopen en zelfs getuige zijn van de traditionele kaasdragers die enorme ruggen van kaasbollen dragen.

Bus huren naar De Kaasmarkt van Alkmaar

Om jouw reis naar de Kaasmarkt van Alkmaar zo comfortabel mogelijk te maken, kun je overwegen een huurbus van bushuren.nl te gebruiken. Of je nu met vrienden, familie of kaasliefhebbers reist, deze huurbussen bieden voldoende zitruimte en handige vervoersoplossingen om je naar dit folkloristische evenement te brengen.

Bus

Route

Wanneer

Gegevens

Ongeldige waarde
Minibus tot 19 zitplaatsen
Touringcar L tot 50 zitplaatsen
Tourbus XL 51/60 zitplaatsen
Tourbus XXL 61/92 zitplaatsen
Ongeldige datum / tijd
Ongeldige datum / tijd
Voornaam onjuist
Achternaam onjuist
Vul een geldig adres in
E-mail onjuist
Telefoonnummer onjuist
Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie

misschien ook interessant

Verkade Experience

De Verkade Experience

Zaandijk en de Zaanse Schans

Zaans Museum

veelgestelde vragen

Ja, je kunt een bus voor een enkele reis huren bij bushuren.nl. We bieden flexibele opties aan. We kunnen in al jouw verschillende reisbehoeften voldoen, of het nu voor een enkele reis, retourreis of een ander type reis is.

Ja, je kunt wijzigingen in je boeking aanvragen, maar deze zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen kosten met zich meebrengen. Neem contact met ons op om eventuele wijzigingen te bespreken, en we zullen ons best doen om aan je behoeften te voldoen. Je vindt alle benodigde contactinformatie in de offerte.

We raden aan om je boeking zo snel en vroeg mogelijk te maken. Er is natuurlijk geen strikte boekingstermijn, overigens is het wel zo dat hoe eerder je boekt hoe groter de kans is dat er beschikbaarheid is.

Je kunt de bus reserveren door contact op te nemen met bushuren.nl via ons reserveringsformulier op de website.

Wanneer de bus onderweg pech krijgt, zorgen wij voor spoedig vervangend vervoer. Jouw veiligheid en comfort zijn onze prioriteit, en we zullen ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk weer op weg bent met minimale onderbrekingen in jouw reis.