De Euromast in Rotterdam

De Euromast in Rotterdam biedt een adembenemend uitzicht op de stad en de omgeving. Reis moeiteloos met de huurbussen van bushuren.nl en ontdek het hoogtepunt van Rotterdam.

Een Iconische Uitkijktoren met Panoramisch Uitzicht

De Euromast is een van de meest iconische bezienswaardigheden in Rotterdam en een must-visit voor iedereen die de stad bezoekt. Deze opvallende uitkijktoren, gebouwd in 1960, biedt een adembenemend uitzicht op Rotterdam en de omliggende omgeving. Met een hoogte van 185 meter is de Euromast de hoogste uitkijktoren in Nederland en een symbool van de stad.

Bezoekers kunnen met een lift naar het observatiedek op 112 meter hoogte gaan en genieten van een panoramisch uitzicht dat zich uitstrekt over de stad, de haven en zelfs tot aan Den Haag en Antwerpen op een heldere dag. Bovendien kunnen durfallen zich aanmelden voor de “abseil experience,” waarbij ze afdalen vanaf het topplatform.

Bus huren naar de Euromast

Om jouw reis naar de Euromast zo gemakkelijk mogelijk te maken, kun je overwegen een huurbus van bushuren.nl te gebruiken. Of je nu met vrienden, familie of avonturiers reist, deze huurbussen bieden comfortabele en handige vervoersoplossingen om je naar deze hoogste uitkijktoren van Nederland te brengen, zodat je kunt genieten van de spectaculaire uitzichten.

Bus

Route

Wanneer

Gegevens

Ongeldige waarde
Minibus tot 19 zitplaatsen
Touringcar L tot 50 zitplaatsen
Tourbus XL 51/60 zitplaatsen
Tourbus XXL 61/92 zitplaatsen
Ongeldige datum / tijd
Ongeldige datum / tijd
Voornaam onjuist
Achternaam onjuist
Vul een geldig adres in
E-mail onjuist
Telefoonnummer onjuist
Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie

misschien ook interessant

Verkade Experience

De Verkade Experience

Zaandijk en de Zaanse Schans

Zaans Museum

veelgestelde vragen

Ja, je kunt een bus voor een enkele reis huren bij bushuren.nl. We bieden flexibele opties aan. We kunnen in al jouw verschillende reisbehoeften voldoen, of het nu voor een enkele reis, retourreis of een ander type reis is.

Ja, je kunt wijzigingen in je boeking aanvragen, maar deze zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen kosten met zich meebrengen. Neem contact met ons op om eventuele wijzigingen te bespreken, en we zullen ons best doen om aan je behoeften te voldoen. Je vindt alle benodigde contactinformatie in de offerte.

We raden aan om je boeking zo snel en vroeg mogelijk te maken. Er is natuurlijk geen strikte boekingstermijn, overigens is het wel zo dat hoe eerder je boekt hoe groter de kans is dat er beschikbaarheid is.

Je kunt de bus reserveren door contact op te nemen met bushuren.nl via ons reserveringsformulier op de website.

Wanneer de bus onderweg pech krijgt, zorgen wij voor spoedig vervangend vervoer. Jouw veiligheid en comfort zijn onze prioriteit, en we zullen ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk weer op weg bent met minimale onderbrekingen in jouw reis.