Bataviawerf

De Bataviawerf in Lelystad biedt een boeiende reis terug in de tijd naar de Gouden Eeuw van Nederland. Reis met de huurbussen van bushuren.nl om maritiem erfgoed te verkennen.

Terug in de Tijd van Zeilschepen

De Bataviawerf in Lelystad is een historische scheepswerf die je meeneemt op een reis terug in de tijd naar de Gouden Eeuw van Nederland. Het hoogtepunt van de werf is de reconstructie van het VOC-schip de Batavia, dat nauwgezet is nagebouwd en dient als een levendig museumstuk.

Bezoekers kunnen de ambachtslieden in actie zien terwijl ze traditionele scheepsbouwtechnieken demonstreren. Het is een educatieve en boeiende ervaring voor zowel volwassenen als kinderen. Er zijn ook tentoonstellingen en interactieve displays die het maritieme erfgoed van Nederland tot leven brengen.

Bus huren naar de Bataviawerf

Om jouw reis naar de Bataviawerf in Lelystad zo gemakkelijk mogelijk te maken, kun je overwegen een huurbus van bushuren.nl te gebruiken. Of je nu met vrienden, familie of geschiedenisliefhebbers reist, deze huurbussen bieden je een comfortabele vervoersoplossing om je naar deze historische scheepswerf te brengen

.

Bus

Route

Wanneer

Gegevens

Ongeldige waarde
Minibus tot 19 zitplaatsen
Touringcar L tot 50 zitplaatsen
Tourbus XL 51/60 zitplaatsen
Tourbus XXL 61/92 zitplaatsen
Ongeldige datum / tijd
Ongeldige datum / tijd
Voornaam onjuist
Achternaam onjuist
Vul een geldig adres in
E-mail onjuist
Telefoonnummer onjuist
Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie

misschien ook interessant

Verkade Experience

De Verkade Experience

Zaandijk en de Zaanse Schans

Zaans Museum

veelgestelde vragen

Ja, je kunt een bus voor een enkele reis huren bij bushuren.nl. We bieden flexibele opties aan. We kunnen in al jouw verschillende reisbehoeften voldoen, of het nu voor een enkele reis, retourreis of een ander type reis is.

Ja, je kunt wijzigingen in je boeking aanvragen, maar deze zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen kosten met zich meebrengen. Neem contact met ons op om eventuele wijzigingen te bespreken, en we zullen ons best doen om aan je behoeften te voldoen. Je vindt alle benodigde contactinformatie in de offerte.

We raden aan om je boeking zo snel en vroeg mogelijk te maken. Er is natuurlijk geen strikte boekingstermijn, overigens is het wel zo dat hoe eerder je boekt hoe groter de kans is dat er beschikbaarheid is.

Je kunt de bus reserveren door contact op te nemen met bushuren.nl via ons reserveringsformulier op de website.

Wanneer de bus onderweg pech krijgt, zorgen wij voor spoedig vervangend vervoer. Jouw veiligheid en comfort zijn onze prioriteit, en we zullen ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk weer op weg bent met minimale onderbrekingen in jouw reis.