Archeon

Archeon in Alphen aan den Rijn biedt een levende reis door de Nederlandse geschiedenis. Reis zorgeloos met de huurbussen van bushuren.nl en stap in het verleden in dit unieke openluchtmuseum.

Een Tijdreis door de Nederlandse Geschiedenis

Archeon, gelegen in Alphen aan den Rijn, is geen gewoon openluchtmuseum; het is een levende tijdmachine die bezoekers meeneemt op een reis door de Nederlandse geschiedenis. Het park bestrijkt een periode van 6.000 jaar en biedt een unieke kans om het dagelijks leven en de culturele ontwikkeling van Nederland in verschillende tijdperken te ervaren.

In Archeon kun je wandelen door nederzettingen uit de prehistorie, de Romeinse tijd en de middeleeuwen. Er zijn ambachtslieden die oude ambachten uitoefenen, historische kleding en gereedschappen, en interactieve tentoonstellingen die educatie en entertainment combineren.

Bus huren naar het Archeon

Om jouw reis naar Archeon zo moeiteloos mogelijk te maken, kun je overwegen een huurbus van bushuren.nl te gebruiken. Of je nu met vrienden, familie of geschiedenisfanaten reist, deze huurbussen bieden comfortabele en handige vervoersoplossingen om je naar deze levende geschiedenisbestemming te brengen.

Bus

Route

Wanneer

Gegevens

Ongeldige waarde
Minibus tot 19 zitplaatsen
Touringcar L tot 50 zitplaatsen
Tourbus XL 51/60 zitplaatsen
Tourbus XXL 61/92 zitplaatsen
Ongeldige datum / tijd
Ongeldige datum / tijd
Voornaam onjuist
Achternaam onjuist
Vul een geldig adres in
E-mail onjuist
Telefoonnummer onjuist
Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie

misschien ook interessant

Verkade Experience

De Verkade Experience

Zaandijk en de Zaanse Schans

Zaans Museum

veelgestelde vragen

Ja, je kunt een bus voor een enkele reis huren bij bushuren.nl. We bieden flexibele opties aan. We kunnen in al jouw verschillende reisbehoeften voldoen, of het nu voor een enkele reis, retourreis of een ander type reis is.

Ja, je kunt wijzigingen in je boeking aanvragen, maar deze zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen kosten met zich meebrengen. Neem contact met ons op om eventuele wijzigingen te bespreken, en we zullen ons best doen om aan je behoeften te voldoen. Je vindt alle benodigde contactinformatie in de offerte.

We raden aan om je boeking zo snel en vroeg mogelijk te maken. Er is natuurlijk geen strikte boekingstermijn, overigens is het wel zo dat hoe eerder je boekt hoe groter de kans is dat er beschikbaarheid is.

Je kunt de bus reserveren door contact op te nemen met bushuren.nl via ons reserveringsformulier op de website.

Wanneer de bus onderweg pech krijgt, zorgen wij voor spoedig vervangend vervoer. Jouw veiligheid en comfort zijn onze prioriteit, en we zullen ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk weer op weg bent met minimale onderbrekingen in jouw reis.