Apenheul

Apenheul in Apeldoorn biedt een unieke apenervaring. Reis eenvoudig met de huurbussen van bushuren.nl en ontdek de fascinerende wereld van loslopende apen in dit bijzondere park.

Een Avontuurlijk Bos vol Met Gezellige Apen

Apenheul in Apeldoorn is een unieke dierentuin die volledig is gewijd aan primaten. In dit bijzondere park kunnen bezoekers genieten van een ongeëvenaarde ervaring waarin ze kunnen rondlopen tussen loslopende apen en hun gedrag van dichtbij kunnen observeren.

Het park herbergt verschillende soorten apen, van nieuwsgierige kapucijnapen tot speelse ringstaartmaki’s. Het is een educatieve ervaring waarbij bezoekers veel leren over deze boeiende dieren en hun natuurlijke leefomgeving.

Bus huren naar de Apenheul

Om jouw reis naar Apenheul zo moeiteloos mogelijk te maken, kun je overwegen een huurbus van bushuren.nl te gebruiken. Of je nu met vrienden, familie of natuurliefhebbers reist, deze huurbussen bieden comfortabele en handige vervoersoplossingen om je naar dit avontuurlijke apenparadijs te brengen.

Bus

Route

Wanneer

Gegevens

Ongeldige waarde
Minibus tot 19 zitplaatsen
Touringcar L tot 50 zitplaatsen
Tourbus XL 51/60 zitplaatsen
Tourbus XXL 61/92 zitplaatsen
Ongeldige datum / tijd
Ongeldige datum / tijd
Voornaam onjuist
Achternaam onjuist
Vul een geldig adres in
E-mail onjuist
Telefoonnummer onjuist
Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie Achtergrondanimatie

misschien ook interessant

Verkade Experience

De Verkade Experience

Zaandijk en de Zaanse Schans

Zaans Museum

veelgestelde vragen

Ja, je kunt een bus voor een enkele reis huren bij bushuren.nl. We bieden flexibele opties aan. We kunnen in al jouw verschillende reisbehoeften voldoen, of het nu voor een enkele reis, retourreis of een ander type reis is.

Ja, je kunt wijzigingen in je boeking aanvragen, maar deze zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen kosten met zich meebrengen. Neem contact met ons op om eventuele wijzigingen te bespreken, en we zullen ons best doen om aan je behoeften te voldoen. Je vindt alle benodigde contactinformatie in de offerte.

We raden aan om je boeking zo snel en vroeg mogelijk te maken. Er is natuurlijk geen strikte boekingstermijn, overigens is het wel zo dat hoe eerder je boekt hoe groter de kans is dat er beschikbaarheid is.

Je kunt de bus reserveren door contact op te nemen met bushuren.nl via ons reserveringsformulier op de website.

Wanneer de bus onderweg pech krijgt, zorgen wij voor spoedig vervangend vervoer. Jouw veiligheid en comfort zijn onze prioriteit, en we zullen ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk weer op weg bent met minimale onderbrekingen in jouw reis.